martes, 10 de julio de 2007

OrdEnaçA deFiniTiVa i SaNciOnS

La Ordenança del bon ús de la via pública continua avançant el passat dia 19 de juny ja apareixia publicat al BOP (butlletí Oficial de la província) .
Definitivament la practica de l'skate queda greument afectada.
L'article en concret es el 12.3 i fa referència a normes de conducta exactament hi diu:
Sens perjudici de les infraccions previstes en el Reglament de Circulació , no és permesa la pràctica d'acrobàcies i jocs d'habilitats amb bicicletes , patins , o monopatins sense autorització municipal , sempre que puguin possar en perill la integritat física dels usuaris de l'espai públic , així com la integritat dels béns , serveis o instal·lacions tant públics com privats . Així mateix queda prohibida la utilització d'escales per a vianants , elements per a l'accessibilitat de persones discapacitades , baranes , bancs , passamans , o qualsevol altre element del mobiliari urbà , per a les acrobàcies amb patins i monopatins.

Les sancions com inidica l'article 13 .3
Tindran però la consideració d'infraccions greus , i seran sancionades am b multa de 750,01 a 1500 euros:
a. La pràctica de jocs que comportin un risc rellevant per a la seguretat de les persones o els béns, i , en especial , la circulació temerària amb patins o monopatins per voreres o llocs destinats a vianants.
b. La utilització d'elements o instal·lacions arquitectòniques o del mobiliari urbà per a la pràctica del monopatí , patins o similars quan els posin en perill de deteriorament .
l'article 14 recorda que els agents de l'autoritat podran intervindre cautelarment els mitjans emprats .



No hay comentarios: